Thema's

Logo Alles over drinken

Baclofen

avatar
Topic gestart door rabi5609
15 februari 2024 3 reacties 199 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
rabi5609
15 februari 2024

Ik ben Rabi5609 bezorgde vader van een zoon van 35. We zijn al jaren bezig met het alcoholprobleem van onze zoon. We zijn zes jaar, vele opnames en hulpprogramma’s in verschillende Belgische gespecialiseerde instellingen verder en we zitten nog steeds in een hel. Na de laatste zes maanden opname 1 dag terug in de buitenwereld werd er terug naar de fles gegrepen, en hoe! Gisteren 2 flessen Wodka. Ik ben de hele nacht het internet gaan afschuimen om het uitzichtloze van de situatie proberen op te lossen en zie. Op dit forum heb ik een verhaal van ‘Bingedrinker’ gelezen waarin hij verteld over zijn gebruik van Baclofen en zijn behaalde resultaten waarin hij het heeft over zijn behandeling bij een Noord Franse arts. Ikzelf ben na maanden zoeken ook op een artikel ivm Baclofen gestoten alsook een artikel over het boek van de Franse cardioloog Olivier Ameisen, ik heb het boek twee maanden geleden besteld en in een ruk uitgelezen. Ik zoek eigenlijk contact met de ‘Bingedrinker’ die op dit forum dit verhaal deelde. Ik heb begrepen dat hij via een arts in Frankrijk in behandeling is met Baclofen.  Ik kijk uit naar een reactie!


Like 1
1 ander reageerde hierop
avatar
Nienes
15 februari 2024

Rabi ik kan je daar niet mee helpen, maar ik wil je graag een hart onder de riem steken. Wat een zorgen zullen jullie hebben. Ik hoop dat jullie zoon de juiste hulp weet te vinden. Ontzettend veel sterkte. 
Je zou deze oproep ook misschien kunnen zetten op de "Ditjes en Datjes Dagdraad" daar reageren meer forumleden. 

avatar
rabi5609
15 februari 2024

Dank je voor je reactie Nienes!


Like 2
2 anderen reageerden hierop

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.