Thema's

Logo Alles over drinken

Registreren bij allesoverdrinken.nl

Wil je gezonder gaan leven en iets aan je alcoholgebruik veranderen? Registreer je en maak een account aan. Met dat account maak je gebruik van apps, tips en hulpmiddelen. Gratis, laagdrempelig en anoniem. Jij kiest zelf wat bij je past.

Registreer Man Met Telefoon

Persoonlijk programma

om te minderen

Doe de check en geef antwoord op 4 vragen over jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw antwoorden en de artikelen waar je op geklikt hebt, komen we met een advies. Door je te registreren kun je de onderdelen starten. AllesOverDrinken houdt dan je vorderingen bij en stelt artikelen aan je voor.

1 / 3
Zelfhulp

Aan de slag

Kies de vorm die bij jou past. Doe een maand mee met IkPas. Houd je alcoholgebruik bij met een app. Of start een anonieme online zelfhulp.

2 / 3
Advies Per E Mail E Consult Ervaringsdeskundige

Stel je eigen leeslijst samen

Met een account kun je artikelen of tips op je leeslijst zetten. Je kunt ze dan later lezen of bewaren. We geven je ook suggesties.

3 / 3
Zelfhulp Met Begeleiding

Mobiel of laptop

Kies zelf wat voor scherm je handig vindt. Een artikel lezen, video bekijken of zelfhulpopdracht doen op je mobiel? Dat kan! Maar je kunt de website ook bezoeken op een groter scherm

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.