Registreren bij allesoverdrinken.nl

Wil je gezonder gaan leven en iets aan je alcoholgebruik veranderen? Registreer je en maak een account aan. Met dat account maak je gebruik van apps, tips en hulpmiddelen. Gratis, laagdrempelig en anoniem. Jij kiest zelf wat bij je past, maar we kunnen je ook advies geven als je dat wilt.

Direct registreren

Persoonlijk programma

Om te minderen

Doe de check en geef antwoord op 3 vragen over jouw persoonlijke situatie. Op basis van jouw antwoorden en de artikelen waar je op geklikt hebt, komen we met een advies. Door je te registreren kun je de onderdelen starten. AllesOverDrinken houdt dan je vorderingen bij en stelt artikelen aan je voor. 

Aan de slag

Kies de vorm die bij jou past. Doe een maand mee met IkPas. Houd je alcoholgebruik bij met een app. Of start een anonieme online zelfhulp.

Stel je eigen leeslijst samen

Met een account kun je artikelen of tips op je leeslijst zetten. Je kunt ze dan later lezen of bewaren. We geven je ook suggesties.

Mobiel of laptop

Kies zelf welk scherm je handig vindt. Een artikel lezen, video bekijken of zelfhulpopdracht doen op je mobiel? Dat kan! Maar je kunt de website ook bezoeken op een groter scherm.

Aan de slag met een gezonder leven? Registreer je nu!

Door je te registreren krijg je toegang tot apps en artikelen die passen bij jouw persoonlijke profiel. Anoniem, als je dat wil.