Jellinek

Dé expert op het gebied van verslavingszorg

Jellinek biedt preventie tot aan topklinische behandeling en outreachende zorg vanuit diverse locaties in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Gorinchem, Hilversum en Amstelveen. Heb je problemen met alcohol? Jellinek helpt je graag. Jellinek is de meest bekende verslavingszorginstelling in Nederland.

We hebben al meer dan 100 jaar ervaring met het voorkomen en behandelen van problematisch middelengebruik en verslaving. Met een breed aanbod van behandelingen kunnen we je helpen op de manier die bij je past. Iedereen met een (hulp)vraag op dit gebied kan rekenen op deskundige hulp bij ons: mensen die informatie, persoonlijk advies of behandeling nodig hebben, hun naasten en professionals. Jellinek is sterk in preventie en in wetenschappelijk bewezen behandeling. Van online zelfhulp en kortdurende specialistische behandeling tot detoxificatie en topklinische zorg voor mensen met ernstige en complexe verslavingsproblematiek. Voor álle vormen van verslaving. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet. 

Ben jij op zoek naar deskundige hulp bij verslaving voor jezelf, een familielid of naaste of heb je een vraag, dan ben je bij Jellinek aan het juiste adres.