Vrijdag 5 November 2021
Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.
@Toos ik sta pannenkoeken te bakken, dus ik heb zó geen zin om te eten.
Mag ik broodje bal met mayo alsjeblieft?
patatje met graag
Voor mini graag een pannenkoek @Quinn
Graag een patatje oorlog.
@QuinnBen niet zo van zoet, maar spek en kaas ben ik gek op.
@Toos heb ik.
Nog een stuk of drie en dan is de beslagkom leeg
@QuinnMjum. Thanks
Ja dat vind ze wel lekker!
Ohhh we gaan eten. Aardappelen met filetlapje en sla. Ook lekker....
Ik heb een stoofpotje met rundswangen en yakon gemaakt. Het recept was met zwaar bier maar ik had er maar een liggen (onderdeel van de Kado van gemeente voor de trouw) en het moesten er twee zijn. Rode wijn hadden we ook gekregen dus heb ik die er bij gedaan. Ik kon het niet riskeren van een beetje over te houden want dat had ik willen opdrinken. Ik heb dus de hele fles bij ongeveer 1,5 kg vlees gedaan. Ik geloof niet dat er nog echt alcohol in zat na 3 uur stoven. In elk geval toch niet dat het me triggerde. Ik vond het heerlijk met kroketten maar de dochter vond de saus niet lekker. Of het was de wijn of de vele andere kruiden (en peperkoek) die het toch wat speciaal deden smaken…
10 minuten geleden zei knakker:Eet smakelijk allemaal. Of staan jullie allemaal nog in de rij bij Snackbar Knakker?
Ik niet. Ben aangesloten bij de rij van de pannenkoekenbakker. Kon het niet over mijn hart verkrijgen om die lieverd met een hele bak beslag te laten zitten. Kan je niet bewaren, hè. Hamburgers nog wel een dagje. Tot morgen!
Bloemkool/prei curry met aardappels, runderbraadworstje en vega haver crème fraiche(?)
beetje rare kombi maar hopelijk pruttelt het toch romig. ruikt al lekker.
patatje houd ik wel tegoed dan☺
@knakker ja het blijft toch altijd een beetje tricky met alcohol in eten. Maar tiramisu vb ga ik echt niet laten vallen en die goeie van de markt, daar proef ik meer alcohol in dan in mijn gerecht, dus wel vrij safe wat dat betreft.
Er is nog veel over, dus liefhebbers van de ietwat specialere keuken (toch in elk geval in vgl met pannenkoeken en hamburger) mogen hier ook altijd een doggybag komen halen! Met aardappelkroketten Idd maar die moet je dan nog wel zelf bakken ook…yakon is in elk geval het proberen waard!
Ik kom wel een doggybag halen.
Afgelopen week op de boerenmarkt snijbiet en toevallig ook yacon gekocht. Nog niet een idee wat ermee te doen, met de yacon. Snijbiet in een stamppotje gegeten.
Vanavond een schol gegeten. Heerlijk hoor. Het is nog maar zelden dat ik verse vis eet. We hebben 95% van de zee al leeggegeten, hoorde ik iemand vandaag vertellen.
Ik zit een beetje vol ,hier heerlijke wraps gemaakt van kip , met champignons en prei , uitje en knoflook erbij.
Hadden nog een fles van een toko met een soort saus liggen deze erbij gebruikt was een pittig sausje wel lekker.
Mbt alcohol in gerecht , kaasfondue triggert mij niet tot alcohol gebruik, dit nu 2 keer gegeten.
@Lonster ik haalde de inspiratie voor het recept op deze website. Die muffins lijken me anders ook wel wat! http://www.tastyyacon.be/recepten/8/muffins-met-yacon/
Spirit, lig je nog in het ziekenhuis??
Waarom kan je nog niet goed typen @spirit ?
1 minuut geleden zei nancy:Spirit, lig je nog in het ziekenhuis??
Ze schrijft dat ze nog in ziekenhuis is en het zwaar heeft.
16,5 graden hier. Toch maar de verwarming aan.
Sterkte @spirit. Komt je zoon wel?
@spirit, je bent toch niet alleen op de wereld? Komen je zoon en schoondochter niet langs? Of je kennissen van de muziek, de dirigent, de bassist enz. Of weten die niet dat je in het zkh ligt?
Brrr,, @Jannigjedat is wel frisjes. Ik probeer het op 18.5 te houden.
Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.