9 februari

Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

wat gaan we eten vandaag?
hier wat brocoli - aardappel
en zo een geil varkenshaasje hi
sausje erover, hoppa!
heerlijk getraind hele dag..
hoe is het met jullie?
voor een ieder fijne dag
adieu:P
Borretje, ik zie jou!!! Hoe is het?
Vandaag een heel stuk beter dan gisteren Toine.
Gelukkig maar want ik kan slecht tegen depressieve, negatieve gevoelens.
Knap man, dat jij zoveel traint steeds.
Ik sport 3x per week en ben iedere keer van plan om eens extra te gaan.
Komt er dan weer niet van.
Jopie:
"dwab, ik zweer je,
ik was er zeker van dat je het niet zou redden gisteren.
dat zegt iets over mij
maar in dit geval zegt,
dat je het droog gehouden hebt,
ook heel veel over jou
wauw! "
Waarom was je daar zo zeker van? Kwam ik niet zelfverzekerd over? Ik vond het gister zelf ook wel erg lastig, maar ik dacht gewoon heel simpel: 'hup, knop op', had me bedacht dat ik verse jus zou bestellen en toen de ober kwam had ik dat gewoon in mijn kop zitten. Het was wel moeilijk toen steeds dat glas rode wijn voor me werd bij geschonken, maar steeds genoot ik dan even éxtra van mijn verse jus
Het scheelt wel dat ik niet gewend ben thuis te drinken. Gisteren vroeg mijn vriend of ik ook een biertje wilde, maar kon daar vrij makkelijk nee op zeggen.
Vandaag wordt een makkelijke dag en morgen ga ik me geestelijk weer goed voorbereiden voordat ik naar de borrel ga! Misschien neem ik voor de zekerheid zelf wel wat te drinken mee, grote kans dat er alleen maar wijn is... en dan wordt t wel heel lastig om me comfortabel te voelen met lege handen...
Vanavond ga ik véél bloemkool eten + een lekker gehaktballetje erbij. Even géén aardappels vandaag (want het is mijn balansdag, na het 5 gangen diner van gisteren)

Fleurtje
Jopie gelukkig maar een "breukie" neem de rust die je geadviseerd is en aanvaardt steun, en niet alleen van dat ding... voor de zieke maar niet zielige ondanks haar T-shirtje.

Fleeyyyyrtjeeeee, ik heb je meist in deze donkere tijden

gehaktballetje altijd lekker
doe er vaak pittige eigengemaakte
pindasaus overheen ( slecht voor
de lijn) maar leven gaat verder
jammie jammie
geen aardappels...., rijst dan?
kaassausje erover toch wel hi?
eet u smakelijk.... dwab
drie keer trainen is toch prima
emmaroos, zolang je jezelf wel
blijft prikkelen in het sporten,
moet uitdagend blijven enzo.
je gaat goed..., op weg zeg maar
en ik mag weer werken, iedereen een fijne dag gewenst!

Ik heb net een mooie zalmmoot uit de vriezer gehaald.
Krieltjes erbij en wortelen dacht ik



Ik probeer het verleden los te laten, maar de combinatie vis en worteltjes blijft me als een nachtmerrie achtervolgen..

Dwab, mooi dat je het ook nog naar je zin had.
Daar zit denk ik een van de sleutels voor het succes
van het volhouden van een alcoholloos bestaan.
Dat je het zonder ook,of misschien wel juist naar
je zin hebt. (Over het geheel dan, hè. Er mag wel
eens iets tegenzitten.)

Dat is toch echt jouw probleem, Koh.
Ik weet niet wat voor trauma's ik nu naar bovenhaal,
maar je kan niet van mij verwachten dat ik dat soort
dingen weet.

Donderdag is altijd haastje-repje wat avondeten betreft. Mijn vrouw komt tegen zessen thuis van haar werk, dan gauw eten, hondje uitlaten en alletwee hup in de auto, op weg naar elk onze eigen meeting.
Vanavond geruld gehakt, boeren soepgroente erdoor en dan witte bonen in tomatensaus.. bordje kledder. Maar wel lekker en voedzaam. Eventueel wat appelmoes er op.

Maar je hoeft niet mee te eten, dat scheelt dan weer.

Jaap, ik neem je ook niks kwalijk. Ik weet dat het mijn probleem is. Maar heb er ook een oplossing voor, heel eenvoudig: ik maak het nooit klaar.

We hadden het vroeger niet zo breed thuis. M'n vader zoop een groot deel van z'n salaris op. Als we echt bijna niks meer hadden kwamen er aardappelen, worteltjes en vis ( gestoofde kabeljauw, geloof ik) op tafel. Associeer het nog altijd met ellende..

zalm was vroeger vis voor de armen,
zwom overal...., volgens mij zelfs
hier in de rijn.
wat ik hiermee wil zeggen, zou
het niet weten..
eetsmakelijk;)

Toch een goed maal.
Eigenlijk wel gek. Nu zou je dan kiezen voor geruld gehakt.
Ik denk dat dat tegenwoordig goedkoper is.

ja toine, vroeger was alles beter. Toch??
Koh hoi,
Geruld gehakt dat vertrouw ik nooit.
Ik wil weten wat ik naar binnen werk.
Overigens ben ik flexitarier, dat bevalt goed.
Kohtje,eet het met smaak.
Er zijn plaatsen waar ze het met minder moeten doen.
Omega3 is wel goed.
Wildvang zalm dan hè.

flexitarier.
je bedoeld dus flexibelle veggie.
af en toe een kontje van een klein
bio- varkentje wordt dus niet
"altijd" overgeslagen hihi.

Flexitarier Soothe? Wasdah??
Ook wat geruld gehakt betreft, heb ik leren vertrouwen op mijn Hogere Macht.. en goed verhitten.
Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.