Thema's

Logo Alles over drinken

Donderdag 15 November 2012

avatar
Topic gestart door mark
15 november 2012 366 reacties 8969 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
Lenie
15 november 2012

ik niet... deze waren geschoten door een jager.

M'n zoon is kokkie....hij kan er weer van leren he?

was bij iemand ( lees een chefkok) thuis

zal even 2 foto's uploaden... vind je niet erg he?

avatar
Madeleine
15 november 2012

En even met betrekking tot het stoppen. Stop zo snel als kan. De fout ingaan kan, maar pak jezelf zo snel mogelijk weer op. Ik heb het vorige week pas gedaan, na bijna een week drinken, en daar waar ik bang voor was is gebeurd.. Afkickverschijnselen tot er met. Zweten, trillen, enge dromen, doemgedachten, niet kunnen slapen, wanneer ik eindelijk sliep badend in het zweet wakker schrikken etc. Bij een fout is het beter om zo snel mogelijk te erkennen, te herkennen, opstaan en verdergaan. Want al snel ben je verder van huis. Moeilijk, ik heb het toen ook niet gedaan. Maar ik wil nu niet meer terug. Blij met mijn zevende dag en geloof dat ik er nog maar eens zeven aanvast plak.

avatar
Lenie
15 november 2012

rustig vaak wel, soms niet Bor...

geen schaamte...

geen falen...

dat was mijn leven, nu toch zeker niet meer?

komt er aan Miranda..

avatar
Lenie
15 november 2012

foto 2 kan niet...ivm privacy

avatar
Soothe
15 november 2012

Gans

Leni, goed hoor 5 maanden.:present:

Nu niet denken, het gaat wat beter, hij kan wel weer.

Met de diabetes en de alvleesklier, geen strak plan.

Ga goed.

Groet.

avatar
Lenie
15 november 2012

oh nee, dat is geen optie...

ik ben er echt van geschrokken.

misschien geeft dat ook een "soort rust"

het kan gewoon niet meer...klaar!

avatar
Soothe
15 november 2012

Mooi Leni. :)

Men kan niet alles hebben in het leven.

Gisteren had je lekker gefietst en dat is ook leuk, toch.

In de kleine dingetjes zoeken.

Nu Woef uit.

avatar
Lenie
15 november 2012

dat alles is al op door die personen die het gemaakt hebben haha

ik heb hier een left over

ik ben idd wel trots...ziet er super uit

er komt nog meer A3, volgende week zijn 2 hazen aan de beurt

avatar
Soothe
15 november 2012

Miranda fijn te horen.

Ja was toppie hè.

En jij gaat ook goed, dus je ziet nieuwe uitdagingen.

En dát met een helder hoofd meemaken is echt leuker.

Nu echt Woef.

Houd je goed.:present:

avatar
Lenie
15 november 2012

ga nu maar even spruitjes schoonmaken haha

eet smakelijk iedereen!

avatar
Diesel
15 november 2012
Originally posted by: miranda
ik niet, laat maar zien lenie, mijn man is ook een carnivoor:)quote>


LOL dat klinkt alsof je hem bekijkt als "Barbaar" of "Heiden" ;)

tjah zou voor mij dan kompliment zijn , maarja :)
avatar
Diesel
15 november 2012

Ja Lenie, als ik dat zie dan denk ik toch dat ik maar weer meer wild klaar moet gaan maken voor onszelf ipv het voornamelijk aan onze dieren te geven :)

avatar
gwen
15 november 2012

Lenie, ik vind het echt geweldig dat de nieuwe

lading chefs, waaronder jouw zoon leren

ècht te koken!

Wild bereiden is een vak apart.

Dus je eet gans met spruiten vanavond!

Was het echt een wilde gans?

Ik heb ook ooit wilde gans gemaakt.

Die zag er bij benadering niet zo goed uit.

Complimenten!

Trouwens, voor de mensen die wel van haas

houden: bij de Dild verkopen ze uit de

diepvries argentijnse haas, knal je zo in de

oven, 3 uur, al in een schaal, gebardeerd en al.

En is echt prima!

8 eurie voor 1250 gr, kun je met vieren haas

smikkelen.

Ik heb speciaal voor jullie getestproefd.

Lief hè.

avatar
gwen
15 november 2012

Smik

:heart:

Niets, maar dan ook helemaal

niets is het waard te gaan drinken....

avatar
Gunn
15 november 2012

DAGPACT

mark

Snoepje

Borretje

Albert

Lytse

MM

miranda

wervelwind

Nova

Marq

Kreukelig

Madeleine

Wijfie

Gunn

Zo, en nu ga 'k boodschappen doen. 'k heb zin in broccoli/wortel mix vanavond. Met een visje. En rijst. Kerry-sausje d'r bij. Reed'lijk maaltje, toch?

Tot zo.

avatar
Lenie
15 november 2012

omg.... wat was dat lekker. ( gans)

fijne avond verders!

avatar
erik
15 november 2012

DAGPACT

mark

Snoepje

Borretje

Albert

Lytse

MM

miranda

wervelwind

Nova

Marq

Kreukelig

Madeleine

Wijfie

Gunn

Erik

avatar
erik
15 november 2012
Originally posted by: miranda
soothe, het nat.ballet [carmen, bolero, paquita] was geweldig!!!!!quote>



he een mede ballet liefhebber. Alhoewel maar zijdelings relevant, zag laatst een schitterende foto vind ikzelf. Vanwege de kracht en doorzettingsvermogen en roeien met de riemen die je hebt. Sterk meisje
avatar
Lenie
15 november 2012
Originally posted by: gwen




Lenie, ik vind het echt geweldig dat de nieuwe
lading chefs, waaronder jouw zoon leren
ècht te koken!
Wild bereiden is een vak apart.

Dus je eet gans met spruiten vanavond!
Was het echt een wilde gans?
Ik heb ook ooit wilde gans gemaakt.
Die zag er bij benadering niet zo goed uit.
Complimenten!

Trouwens, voor de mensen die wel van haas
houden: bij de Dild verkopen ze uit de
diepvries argentijnse haas, knal je zo in de
oven, 3 uur, al in een schaal, gebardeerd en al.
En is echt prima!
8 eurie voor 1250 gr, kun je met vieren haas
smikkelen.

Ik heb speciaal voor jullie getestproefd.
Lief hè.quote>



zo uit het weiland geschoten...
avatar
Kate
15 november 2012

Jasses Lenie, ziet er inderdaad uit als een slachtpartij.

Smaken verschillen zullen we maar zeggen.

Vond de afbeelding van Soothe leuker ;)

Maare een welgemeende proficiat met je 5 maanden!

Smik, jongen toch. Je ziet nog niet helemaal dat je het wel zelf kunt.

En dat geloof ik van wel hoor :heart:

De verzekering vergoedt de lekkageschade joepie.

Maar wat een gedoe en zorgen.

Komt goed zouden mijn oma en moeder zeggen.

En dat zeg ik ze maar na.

Uiteindelijk gaat alles weer voorbij, dit ook.

avatar
Lenie
15 november 2012

sja ieder z'n ding he?

avatar
Jen
15 november 2012

Als alleseter maar dierenvriend heb ik eigenlijk minder moeite met het eten van wild dan met gekweekte dieren. Zo'n wilde gans heeft tenminste een mooi leven gehad, denk ik dan.

avatar
VM1
15 november 2012

Goede avond,

ik hou ook enorm van wild.

Hoewel ik eigenlijk niet echt een vleeseter ben.

Hier in de wei zijn er elk jaar jagers en omdat ze er voor zorgen dat t wild bestand i o blijft mogen ze hier bij ons komen jagen.

En dan brengen ze elk jaar een deel van hun "buit".

Kan een haas zijn, en fazant, wilde duif of een halve ree ook.

Super lekker!

Jen heb je je pa nu al gezegd dat je werk hebt?

avatar
Lenie
15 november 2012

VM, het is een smaak apart!

dit was voor bereiding ook nog eens gerookt he?

da's nog aparter kan ik je melden

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.