Donderdag 15 November 2012

Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

ik niet... deze waren geschoten door een jager.
M'n zoon is kokkie....hij kan er weer van leren he?
was bij iemand ( lees een chefkok) thuis
zal even 2 foto's uploaden... vind je niet erg he?

En even met betrekking tot het stoppen. Stop zo snel als kan. De fout ingaan kan, maar pak jezelf zo snel mogelijk weer op. Ik heb het vorige week pas gedaan, na bijna een week drinken, en daar waar ik bang voor was is gebeurd.. Afkickverschijnselen tot er met. Zweten, trillen, enge dromen, doemgedachten, niet kunnen slapen, wanneer ik eindelijk sliep badend in het zweet wakker schrikken etc. Bij een fout is het beter om zo snel mogelijk te erkennen, te herkennen, opstaan en verdergaan. Want al snel ben je verder van huis. Moeilijk, ik heb het toen ook niet gedaan. Maar ik wil nu niet meer terug. Blij met mijn zevende dag en geloof dat ik er nog maar eens zeven aanvast plak.

rustig vaak wel, soms niet Bor...
geen schaamte...
geen falen...
dat was mijn leven, nu toch zeker niet meer?
komt er aan Miranda..


foto 2 kan niet...ivm privacy
Leni, goed hoor 5 maanden.
Nu niet denken, het gaat wat beter, hij kan wel weer.
Met de diabetes en de alvleesklier, geen strak plan.
Ga goed.
Groet.

oh nee, dat is geen optie...
ik ben er echt van geschrokken.
misschien geeft dat ook een "soort rust"
het kan gewoon niet meer...klaar!
Mooi Leni.
Men kan niet alles hebben in het leven.
Gisteren had je lekker gefietst en dat is ook leuk, toch.
In de kleine dingetjes zoeken.
Nu Woef uit.

dat alles is al op door die personen die het gemaakt hebben haha
ik heb hier een left over
ik ben idd wel trots...ziet er super uit
er komt nog meer A3, volgende week zijn 2 hazen aan de beurt
Miranda fijn te horen.
Ja was toppie hè.
En jij gaat ook goed, dus je ziet nieuwe uitdagingen.
En dát met een helder hoofd meemaken is echt leuker.
Nu echt Woef.
Houd je goed.

ga nu maar even spruitjes schoonmaken haha
eet smakelijk iedereen!
ik niet, laat maar zien lenie, mijn man is ook een carnivoor:)quote>
LOL dat klinkt alsof je hem bekijkt als "Barbaar" of "Heiden"

tjah zou voor mij dan kompliment zijn , maarja

Ja Lenie, als ik dat zie dan denk ik toch dat ik maar weer meer wild klaar moet gaan maken voor onszelf ipv het voornamelijk aan onze dieren te geven

Lenie, ik vind het echt geweldig dat de nieuwe
lading chefs, waaronder jouw zoon leren
ècht te koken!
Wild bereiden is een vak apart.
Dus je eet gans met spruiten vanavond!
Was het echt een wilde gans?
Ik heb ook ooit wilde gans gemaakt.
Die zag er bij benadering niet zo goed uit.
Complimenten!
Trouwens, voor de mensen die wel van haas
houden: bij de Dild verkopen ze uit de
diepvries argentijnse haas, knal je zo in de
oven, 3 uur, al in een schaal, gebardeerd en al.
En is echt prima!
8 eurie voor 1250 gr, kun je met vieren haas
smikkelen.
Ik heb speciaal voor jullie getestproefd.
Lief hè.

Smik
Niets, maar dan ook helemaal
niets is het waard te gaan drinken....

DAGPACT
mark
Snoepje
Borretje
Albert
Lytse
MM
miranda
wervelwind
Nova
Marq
Kreukelig
Madeleine
Wijfie
Gunn
Zo, en nu ga 'k boodschappen doen. 'k heb zin in broccoli/wortel mix vanavond. Met een visje. En rijst. Kerry-sausje d'r bij. Reed'lijk maaltje, toch?
Tot zo.

omg.... wat was dat lekker. ( gans)
fijne avond verders!

DAGPACT
mark
Snoepje
Borretje
Albert
Lytse
MM
miranda
wervelwind
Nova
Marq
Kreukelig
Madeleine
Wijfie
Gunn
Erik

soothe, het nat.ballet [carmen, bolero, paquita] was geweldig!!!!!quote>
he een mede ballet liefhebber. Alhoewel maar zijdelings relevant, zag laatst een schitterende foto vind ikzelf. Vanwege de kracht en doorzettingsvermogen en roeien met de riemen die je hebt. Sterk meisje

Lenie, ik vind het echt geweldig dat de nieuwe
lading chefs, waaronder jouw zoon leren
ècht te koken!
Wild bereiden is een vak apart.
Dus je eet gans met spruiten vanavond!
Was het echt een wilde gans?
Ik heb ook ooit wilde gans gemaakt.
Die zag er bij benadering niet zo goed uit.
Complimenten!
Trouwens, voor de mensen die wel van haas
houden: bij de Dild verkopen ze uit de
diepvries argentijnse haas, knal je zo in de
oven, 3 uur, al in een schaal, gebardeerd en al.
En is echt prima!
8 eurie voor 1250 gr, kun je met vieren haas
smikkelen.
Ik heb speciaal voor jullie getestproefd.
Lief hè.quote>
zo uit het weiland geschoten...

Jasses Lenie, ziet er inderdaad uit als een slachtpartij.
Smaken verschillen zullen we maar zeggen.
Vond de afbeelding van Soothe leuker
Maare een welgemeende proficiat met je 5 maanden!
Smik, jongen toch. Je ziet nog niet helemaal dat je het wel zelf kunt.
En dat geloof ik van wel hoor
De verzekering vergoedt de lekkageschade joepie.
Maar wat een gedoe en zorgen.
Komt goed zouden mijn oma en moeder zeggen.
En dat zeg ik ze maar na.
Uiteindelijk gaat alles weer voorbij, dit ook.

sja ieder z'n ding he?

Als alleseter maar dierenvriend heb ik eigenlijk minder moeite met het eten van wild dan met gekweekte dieren. Zo'n wilde gans heeft tenminste een mooi leven gehad, denk ik dan.

Goede avond,
ik hou ook enorm van wild.
Hoewel ik eigenlijk niet echt een vleeseter ben.
Hier in de wei zijn er elk jaar jagers en omdat ze er voor zorgen dat t wild bestand i o blijft mogen ze hier bij ons komen jagen.
En dan brengen ze elk jaar een deel van hun "buit".
Kan een haas zijn, en fazant, wilde duif of een halve ree ook.
Super lekker!
Jen heb je je pa nu al gezegd dat je werk hebt?

VM, het is een smaak apart!
dit was voor bereiding ook nog eens gerookt he?
da's nog aparter kan ik je melden
Meepraten?
Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.