Thema's

Logo Alles over drinken

Donderdag 4 mei 2023

avatar
Topic gestart door Fonny
04 mei 2023 28 reacties 1115 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
Oskar
04 mei 2023

 


Like 3
3 anderen reageerden hierop
avatar
lady jane
04 mei 2023

Mooi @Oskar en meteen erachter gezongen door Herman (fan van hier) thnx, ik kende deze niet.

avatar
Etty
04 mei 2023
6 uur geleden zei Rosee:

@Ettylastig die gedachten. Ik zit een beetje hardop te denken, maar zou het kunnen dat deze gedachten alleen nog maar overblijfselen van vroeger zijn die zo nu en dan de kop op steken, een beetje zoals een ster die we zien maar die ook eigenlijk niet meer bestaat? En dat je deze gedachten eigenlijk allang niet meer hebt, het is alleen nog een herinnering? Ik schrijf als een kip zonder kop geloof ik:D maar merk dat dit bij mij soms zo werkt. Zoals ik je lees wil je helemaal niet drinken, maar wil je alleen maar dat jullie weekend een succes wordt. Maar dat staat los van de alcohol en je verdient het dat je trouw blijft aan jezelf. En wat als het weekend zou tegenvallen?Dat is toch eigenlijk ook geen ramp? :heart:

Nee, dat is zo.  En ik wil niet drinken. Helpt om dat even hardop te zeggen.  Ik ben nu aan het kijken waar ze lekkere mocktails serveren zodat we kunnen proosten. Heb er wel zin in, we kunnen het de laatste tijd heel goed vinden samen.  

Wat grappig, die gedachten vergelijken met een ster die niet meer bestaat, die onthou ik!

 


Like 2
2 anderen reageerden hierop

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.