Thema's

Logo Alles over drinken

Vincent van Gogh

voor geestelijke gezondheid

Je redt het (even) niet meer op eigen kracht. Dan helpen wij je graag zo snel mogelijk om weer op eigen benen te staan. Het liefste thuis, in je eigen omgeving. Want zo is de kans op blijvend herstel het grootst. Je vindt Vincent van Gogh in Noord- en Midden-Limburg.

Vandaag kregen al 323 bezoekers nieuwe inzichten. Jij ook?
Decoratief 6 mensen

Vincent van Gogh helpt. Met de juiste hulp op het juiste moment. Thuis als het kan, in de kliniek alleen als het moet. We behandelen met bewezen effectieve methodes maar ook online en met moderne techniek. Je ontvangt in ieder geval zorg op maat, toegesneden op wat jij nodig hebt. Psychiatrische, psychische of verslavingsproblemen kunnen een grote impact hebben op je leven. Wij helpen je jouw klachten te verhelpen of te verminderen. Een behandeling kan bestaan uit therapie, (groeps)gesprekken, trainingen en/of een bepaalde (vaak meer gestructureerde) manier van leven.

Behandeling bij Verslaving

Alcohol, drugs, gokken, medicijnen, seks of gamen, je kunt aan vele dingen verslaafd raken. Het bepaalt dan je hele denken, doen en laten. Hoe ver laat jij het komen? Hoe kom je er vanaf? Dit is je kans, zet een belangrijke stap op weg naar hulp en verandering.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.