Thema's

Logo Alles over drinken

Campagne

Portret Voor Zaga Home

Je staat er niet alleen voor

Stress, machteloosheid en de leuke dingen samen missen: het is niet niks als iemand in je omgeving te veel drinkt. Veel mensen met een man, moeder of zus in zo'n situatie voelen zich eenzaam. Minstens 2 miljoen Nederlanders maken dit ook mee. Je bent dus niet alleen. Voor jou is er hulp, waarin jij centraal staat. Je leert hoe je grenzen stelt, voelt je gezonder en ontmoet lotgenoten. Zo krijg je de regie terug, binnen de gegeven situatie.

Naasten Adviesgesprek Naastencampagne 22

Naasten adviesgesprek

Misschien maak je je zorgen over het alcoholgebruik van iemand in je omgeving. Bijvoorbeeld je partner, ouder of kind. En wil je daar advies over? Denk aan een luisterend oor, of tips om ermee om te gaan. Je kunt op deze pagina een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Dat betekent dat je niets hoeft te betalen en niet vastzit aan een langer traject. Je omgeving komt hier bovendien niets van te weten. Maak nu meteen een afspraak.

Naastencampagne2 Jose

Naastencampagne2

Geven om iemand die te veel drinkt kan soms zwaar zijn. Stressvol en eenzaam, want veel draait om de ander. Maar wie is er eigenlijk voor jou? Misschien wil je zelf ook wel je verhaal kwijt. Er is hulp voor jou. Je kunt hier met iemand over praten. Een gesprek kan al enorm opluchten.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.